In het nieuwe bezoekerscentrum kun je straks op een speelse en interactieve manier kennismaken met de geschiedenis van het landgoed en de bijzondere natuur. In het horecagedeelte kun je terecht voor goede koffie, lekkere taart of een vers bereide lunch. Voor kinderen komt er een natuurspeeltuin en vanaf het terras kun je met een kop koffie genieten van de beeldentuin van Jits Bakker.

In de directe omgeving van Bezoekerscentrum Koetshuis Beerschoten worden de parkeerfaciliteiten verbeterd, ook voor de fiets. Vanwege de goede voorzieningen voor fietsers, hopen we dat veel mensen op de fiets naar Beerschoten komen.

Paviljoen Beerschoten

Bezoekerscentrum

Tijdelijk gesloten. Opent in de tweede helft van april 2023.

Adres

De Holle Bilt 6
3732 HM De Bilt

Parkeren

Het aantal parkeerplekken op landgoed Beerschoten is beperkt. Kom daarom zo veel mogelijk op de fiets.

Toilet

Wegens de verbouwing buiten gebruik.

Bezoekerscentrum op Wielen

Tijdens de verbouwing is het mobiele Bezoekerscentrum op Wielen (onder voorbehoud) open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur. Het Bezoekerscentrum op Wielen staat ter hoogte van het Koetshuis.

Horeca

Vanaf april 2023 kun je in Koetshuis Beerschoten terecht voor goede koffie, lekkere taart en een vers bereide lunch. Vergaderen, brainstormen of een familiedag? Ook hiervoor kun je terecht in Koetshuis Beerschoten.

Utrechts Landschap werkt samen met SEMS-groep. De SEMS-groep staat voor ambachtelijke en dagverse, streekgebonden producten die je terugvindt op de kaart. In het Koetshuis word je verwelkomd door gastvrij personeel dat er elke dag naar streeft de best mogelijke service te verlenen.

Meer informatie
Beeldentuin Beerschoten

Beeldenpark Jits Bakker

Achter het Koetshuis ligt het beeldenpark van Jits Bakker. Deze is gratis en goed toegankelijk voor rolstoelen.

Meer informatie
ruiter

Ruitervignet

Ruiters op landgoed Beerschoten en in het Panbos dienen in bezit te zijn van een ruitervignet. Een ruitervignet is verplicht en uitsluitend online verkrijgbaar via Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Op verzoek dient een geldig ruitervignet getoond te worden op je smartphone of in geprinte versie.

Koop een ruitervignet