Veldleeuwerik Park Vliegbasis Soesterberg
Park Vliegbasis Soesterberg vanaf hoogwerker
Kommavlinder Park Vliegbasis Soesterberg

Groot natuurgebied

Wandelen of fietsen over een voormalige startbaan. Langs verscholen bunkers, voormalige munitieopslag en immense shelters, maar omgeven door groen. Dat kan alleen op Park Vliegbasis Soesterberg. Deze voormalige (militaire) vliegbasis opende in 2014, na 100 jaar beslotenheid, de hekken voor publiek. En is sinds 2017 het grootste natuurgebied van Utrechts Landschap.

Groepsuitjes Vliegbasis Soesterberg

Het gebied is een schatkamer van natuur en militair erfgoed. Een uitgestrekt landschap, vol verhalen en tastbare herinneringen aan de Koude Oorlog. Een groepsexcursie in dit bijzondere park maakt je bedrijfsuitje of evenement compleet.

Verken Park Vliegbasis Soesterberg te voet of op de fiets. Ontdek het munitiepark en geniet van de bijzondere natuur en verrassende geschiedenis van landgoed De Paltz. Of maak je teamuitje compleet met een andere (sportieve) activiteit in de natuur. Een bezoek aan het naastgelegen Nationaal Militair Museum behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op Park Vliegbasis Soesterberg? Neem dan contact op met locatiemanager Klaas van Heeringen via dit formulier of neem telefonisch contact op via: 06 – 23869101.

Vul het contactformulier in