Bescherm natuur die u lief is voor altijd

Wat is úw favoriete plek in het Utrechts landschap?

Bijna iedereen heeft wel een bijzondere plek in de natuur. Een plek waar u tot rust komt of juist nieuwe inspiratie krijgt. Een plek met een bepaalde geur. Een plek die u herinnert aan een mooie ontmoeting met een persoon of een dier. Een plek die u koestert. Waarvan u hoopt dat deze voor altijd blijft bestaan.

Utrechts Landschap zet zich in voor bescherming van deze mooie plekken in de natuur. Maar ook het culturele erfgoed in onze provincie. Door Utrechts Landschap op te nemen in uw testament draagt u bij aan bescherming van de Utrechtse natuur en culturele erfgoed. Want wat in eigendom is van Utrechts Landschap zal altijd natuur en cultuur blijven. Dat beloven wij.

Roodborst

Waarom nalaten?

Onze natuur is kwetsbaar. Terwijl natuur voor mensen van levensbelang is. Daarom moeten we natuur om ons heen beschermen en behouden. Voor u, de mensen om u heen én voor volgende generaties. Zodat ze later ook bijzondere herinneringen koesteren aan hun favoriete plekje.

Wilt u bijdragen aan de natuur en erfgoed in het Utrechts landschap? Door Utrechts Landschap op te nemen in uw testament draagt u bij aan een bloeiende toekomst van flora en fauna in onze provincie. Beschermd voor altijd.

Meer weten hoe u kunt nalaten aan Utrechts Landschap? Vraag hieronder de brochure aan.

Herfstbos

Uit welke vormen van nalaten kan ik kiezen?

  • Legaat: een door u vastgesteld bedrag komt na uw overlijden ten goede aan natuur- of erfgoed in de provincie Utrecht. U legt dit vast in uw testament.
  • Erfstelling: u benoemt Utrechts Landschap tot één van uw erfgenamen. U legt dit vast in uw testament. Hoeveel Utrechts Landschap ontvangt, is afhankelijk van de omvang van uw nalatenschap en van het aantal mede-erfgenamen.
  • Nalaten aan specifieke (natuur)bestemming: dit bepaalt u in overleg met Utrechts Landschap.
  • Fonds op naam: u bepaalt samen met Utrechts Landschap het doel. Ook maken we samen afspraken over de hoogte van het te besteden bedrag per jaar alsmede de doorlooptijd. Lees hier meer over een Fonds op naam

Peter Meijlink heeft twee boomgaarden aan Utrechts Landschap geschonken en denkt erover Utrechts Landschap in zijn testament op te nemen.

Peter Meijelink
Peter Meijlink

Ik ben bij Utrechts Landschap terecht gekomen, omdat de organisatie heel actief is en de mogelijkheid geeft om mee te denken hoe een gift vanaf een bepaald bedrag wordt besteed.

Lees hier het hele interview met Peter Meijlink
senior fondsenwerver Florian

Mag ik u uitnodigen voor een mooie wandeling op de plek die u lief is?

Wilt u weten hoe u blijvend iets voor de Utrechtse natuur kunt betekenen? Wilt u een specifiek gebied voor altijd beschermen? Ik denk graag met u mee. U kunt mij telefonisch bereiken via 06 – 3324 9425 of stuur een e-mail.

Als u eerst rustig alle informatie wilt lezen, kunt u hieronder onze brochure aanvragen.

Neem contact op

Aanvraagformulier brochure ‘Nalaten aan Utrechts Landschap’

* Verplichte velden

Aanhef*
Naam*
Adres*
U ontvangt een e-mail ter bevestiging
This field is for validation purposes and should be left unchanged.