Bewaar natuur die u lief is voor altijd

Utrechts Landschap zet zich in voor bescherming van de natuur en het culturele erfgoed in onze provincie. Natuur die in het bezit is van Utrechts Landschap, blijft natuur. Wat er ook gebeurt. Zodat volgende generaties er voor altijd van kunnen blijven genieten.

Roodborst

Nalaten aan Utrechts Landschap

Wie overweegt Utrechts Landschap in zijn of haar testament op te nemen, draagt bij aan een bloeiende toekomst van flora en fauna in provincie Utrecht.

Herfstbos

Welke vormen van nalaten bieden wij

  • Legaat: een door u vastgesteld bedrag komt na uw overlijden ten goede aan natuur- of erfgoed in de provincie Utrecht. U legt dit vast in uw testament.
  • Erfstelling: u benoemt Utrechts Landschap tot één van uw erfgenamen. U legt dit vast in uw testament. Hoeveel Utrechts Landschap ontvangt, is afhankelijk van de omvang van uw nalatenschap en van het aantal mede-erfgenamen.
  • Nalaten aan specifieke (natuur)bestemming: dit bepaalt u in overleg met Utrechts Landschap.
  • Fonds op naam: u bepaalt samen met Utrechts Landschap het doel. Ook maken we samen afspraken over de hoogte van het te besteden bedrag per jaar alsmede de doorlooptijd. Lees hier meer over een Fonds op naam

Peter Meijlink heeft twee boomgaarden aan Utrechts Landschap geschonken en denkt erover Utrechts Landschap in zijn testament op te nemen.

Peter Meijelink
Peter Meijlink

Ik ben bij Utrechts Landschap terecht gekomen, omdat de organisatie heel actief is en de mogelijkheid geeft om mee te denken hoe een gift vanaf een bepaald bedrag wordt besteed.

Lees hier het hele interview met Peter Meijlink
senior fondsenwerver Florian

Wilt u meer informatie over nalaten aan Utrechts Landschap?

Vul het formulier hieronder in voor het aanvragen van de brochure ‘Nalaten aan Utrechts Landschap.’

Wilt u in contact komen met Utrechts Landschap? Neem contact op met Florian Hupkes, senior fondsenwerver, via 030-2205555 of stuur een e-mail.

Neem contact op

Aanvraagformulier brochure 'Nalaten aan Utrechts Landschap'

* Verplichte velden

Naam*
Adres*
U ontvangt een e-mail ter bevestiging