Samenwerking met hockeyclub Stichtsche

Utrechts Landschap en hockeyclub SCHC uit Bilthoven gaan een bijzondere samenwerking aan. De jeugdleden van SCHC dragen sinds de start van het sportseizoen het logo van Utrechts Landschap op hun shirts. Bovendien draagt de hockeyclub financieel bij aan het beheer van de natuur in gebieden van Utrechts Landschap.

SCHC (“Stichtsche”) is een begrip in Bilthoven. De hockeyclub bestaat al 117 jaar en heeft zo’n 2.000 leden. “Wij zijn een familie- en topsportclub in één”, aldus de trotse voorzitter van SCHC, Michiel Verveld. “Bij ons vindt jong en oud elkaar in de hockeysport. Samen genieten we van spelers van wereldklasse uit onze eerste teams. Dit alles in de buitengewone en groene omgeving van het Utrechtse landschap.”

SCHC en Utrechts Landschap vinden elkaar in de ambitie om deze groene omgeving te behouden. Saskia van Dockum, directeur-bestuurder bij Utrechts Landschap: “Door samen te werken met SCHC verbindt Utrechts Landschap zich met een sportclub die bekendheid geniet in Bilthoven en ver daarbuiten. Met ons logo op de shirts van de jeugd van SCHC creëren we regionaal nog meer naamsbekendheid en geven we de jeugd een stem voor het behoud van groen in onze regio.”

Utrechts Landschap levert geen financiële bijdrage aan SCHC. De hockeyclub werft specifiek sponsorgelden die ten gunste komen van Utrechts Landschap.

Voor meer informatie over de samenwerking: www.schc.nl/utrechts-landschap