Word Beschermer

Routebeschrijving Oostbroek

Routebeschrijving Oostbroek

Het kantoor van Utrechts Landschap is gevestigd op landgoed Oostbroek in De Bilt, pal aan de oostgrens van de stad Utrecht en gelegen aan de A28. Wij zijn uitstekend bereikbaar via fiets, auto en openbaar vervoer.

Bezoekadres

Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39, 3732 HV De Bilt.

Openbaar vervoer

Bushalte: Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) Vervolgens loopt u de Hoofddijk in oostelijke richting af (niet richting ziekenhuis). Aan het eind op T-splitsing links. Eind rechts: Landgoed Oostbroek Bunnikseweg 39 in De Bilt.

Bijzondere aanrijroute

Nagenoeg alle navigatiesystemen kennen ons bezoekadres Bunnikseweg 39. Landgoed Oostbroek is vanaf de A28 goed te zien. De aanrijdroute naar ons kantoor wordt bij een eerste bezoek evenwel als bijzonder ervaren. Een paar scherpe bochten, de smalle historische Hoofddijk die intensief wordt gebruikt door auto’s, fietsers en voetgangers, en dan uiteindelijk de rust van ons mooie landgoed.

Op ons landgoed bevinden zich meerdere historische gebouwen die van oudsher bij het landgoedensemble horen. U passeert een aantal woningen, de orangerie, een fruitschuur, het koetshuis, tot u uiteindelijk bij het grote landhuis komt. Hier is Utrechts Landschap gevestigd.

Parkeren

Op ons landgoed zijn twee gratis parkeerterreinen. Voor Utrechts Landschap slaat u het eerste parkeerterrein over en rijdt u de landgoedweg helemaal af tot u – na een wit bruggetje – bij het grote landhuis komt. Naast het landhuis is het tweede parkeerterrein.