Word Beschermer

Help mee

Word vrijwilliger

Utrechts Landschap heeft ruim 600 vrijwilligers die actief zijn op en in allerlei gebieden.  Zij werken in onze informatiecentra, begeleiden excursies en organiseren tentoonstellingen, lezingen, evenementen en kinderactiviteiten. Vrijwillig molenaars laten de molens draaien. Het promoteam informeert publiek over onze activiteiten en werft Beschermers (donateurs).  Zo nu en dan is er een plek vacant of komt er een nieuwe vacature bij. Kijk hieronder of er een functie voor u bij zit.

Omdat alle groepen lokaal zijn georganiseerd, zijn de meeste vrijwilligers actief in hun eigen woonomgeving. De stichting heeft veel te danken aan haar vrijwilligers. Zonder de enorme inzet van deze mensen zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn.

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Utrechts Landschap? Kijk dan bij de actuele vacatures hieronder.

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift Mijn Utrechts Landschap en twee keer per jaar het personeels- en vrijwilligersblad Van Binnen

Vacatures vrijwilligers

Vacature op kantoor

Vacatures infocentum/ winkeltje

Vacatures molenaars en vrijwilligers molenwinkels

Overige Vacatures

          

Flexteam voor vrijwilligers natuurbeheer

Wilt u graag een bijdrage leveren aan het beheer en behoud van de natuur, maar dit liever op een flexibele basis doen? Dan kunt u zich nu aanmelden voor het flexteam voor vrijwilligers natuurbeheer. 

Een aantal keer per jaar ontvangt u als lid van dit team een overzicht van de data waarop er gewerkt wordt en de klussen die gedaan moeten worden, en u kunt zich vervolgens inschrijven voor de dagen die u uitkomen. 

Eens in de twee weken wordt er een ochtend onder leiding van een ervaren terreinmedewerker gewerkt, en voert men verschillende klussen uit op verschillende plekken in de omgeving van Zeist. 

Meer informatie en aanmeldingen vindt u op de pagina van het flexteam 

Meer informatie

Dit is het verhaal van molenaar Dick: