Word Beschermer

Help mee

Word vrijwilliger

Utrechts Landschap heeft zo'n 630 vrijwilligers die actief zijn op en in allerlei gebieden. Per gebied zijn de vrijwilligers georganiseerd in vrijwilligerscommissies en werkgroepen. Zij begeleiden onder andere excursies en organiseren tentoonstellingen, lezingen en evenementen zoals bijvoorbeeld de landgoeddag op Stoutenburg of de Kerstmarkt op Oostbroek. Vrijwilligers runnen de informatiecentra/winkeltjes van de stichting en draaien de molens. Het promoteam informeert publiek over onze activiteiten en werft Beschermers (donateurs).

Omdat alle groepen lokaal zijn georganiseerd, zijn de meeste vrijwilligers actief in hun eigen woonomgeving. De stichting heeft veel te danken aan haar vrijwilligers. Zonder de enorme inzet van deze mensen zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn.

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Utrechts Landschap? Kijk dan bij de actuele vacatures hieronder.

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en twee keer per jaar het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’. 

Vacatures vrijwilligers

Momenteel heeft Utrechts Landschap de onderstaande vacatures voor vrijwilligerswerk. Mocht er niets bijstaan dat bij u past, kijkt u dan binnenkort weer eens op de site. Er worden regelmatig nieuwe vrijwilligersvacatures geplaatst

Beschermerswerving en voorlichting

Vrijwilliger Promoteam

Vrijwilliger informatiecentrum Blauwe Kamer (bij Rhenen)

Vacatures Molens

Vrijwilliger verkoop molenwinkel De Nieuwe Molen, Veenendaal

Vrijwilliger verkoop molenwinkel Molen Maallust, Amerongen

Vrijwilliger verkoop molenwinkel Molen Oog int Zeil, Cothen

Tweede molenaar of leerlingmolenaar op de Veenmolen in Wilnis

Vrijwilliger molen De Hoop, Loenen aan de Vecht

Overige Vacatures

Vrijwilliger communicatie Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Vrijwilliger activiteiten Koetshuis bij Leusden

Kindergids Amerongse Bos

Vrijwilliger vlindertuin landgoed Oostbroek (De Bilt)