Word Beschermer

Help mee

Word vrijwilliger

Utrechts Landschap heeft zo'n 600 vrijwilligers die actief zijn op en in allerlei gebieden. Per gebied zijn de vrijwilligers georganiseerd in vrijwilligerscommissies en werkgroepen. Zij begeleiden onder andere excursies en organiseren tentoonstellingen, lezingen en evenementen zoals bijvoorbeeld de Landgoeddag op Stoutenburg of de Kerstmarkt op Oostbroek. Vrijwilligers runnen de informatiecentra/winkeltjes van de stichting en laten de molens draaien. Het promoteam informeert publiek over onze activiteiten en werft Beschermers (donateurs).

Omdat alle groepen lokaal zijn georganiseerd, zijn de meeste vrijwilligers actief in hun eigen woonomgeving. De stichting heeft veel te danken aan haar vrijwilligers. Zonder de enorme inzet van deze mensen zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn.

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Utrechts Landschap? Kijk dan bij de actuele vacatures hieronder.

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift Mijn Utrechts Landschap en twee keer per jaar het personeels- en vrijwilligersblad Van Binnen

Vacatures vrijwilligers

Vacatures infocentum/ winkeltje

Vacatures molenaars en vrijwilligers molenwinkels

Overige Vacatures

          

Dit is het verhaal van molenaar Dick: