Park Vliegbasis Soesterberg ademt militaire geheimzinnigheid. Bunkers en shelters doorbreken het weidse landschap en geven het een historische lading. Eén voormalige shelter biedt ruimte voor allerlei activiteiten.

Shelter 611 Park Vliegbasis Soesterberg

Shelter 611

Deze voormalige F15-shelter vormt een unieke, multifunctionele locatie voor vergaderen, congressen, sport, maar ook voor bijvoorbeeld fotoshoots of filmopnames. Imposant militair erfgoed. Midden in de natuur.

Lees meer
Evenement shelter 611 Park Vliegbasis Soesterberg

Verhuurmogelijkheden

Een vrij indeelbare ruimte van 780 m2 maakt Shelter 611 geschikt voor uiteenlopende evenementen. Van teambuilding tot congres. Maar ook buiten, in het gebied, zijn er mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten.

Lees meer
Opnames TV show Park Vliegbasis Soesterberg

Inspiratie

In en om Shelter 611 vinden regelmatig uiteenlopende (bedrijfs)evenementen plaats. Bekijk de foto’s voor een impressie van de mogelijkheden.

Bekijk de foto’s
fietsers met gids op landingsbaan

Ontdek de omgeving

Park Vliegbasis Soesterberg is een schatkamer van natuur en militair erfgoed. Hoe kun je het gebied als groep verkennen en optimaal gebruik maken van de omgeving?

Lees meer

Contact opnemen

Heb je vragen over de verhuur van Shelter 611? Bijzondere wensen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor groepen? Neem dan contact op met locatiemanager Klaas van Heeringen via dit formulier of neem telefonisch contact op via: 06 – 23869101.

Vul het contactformulier in