Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Maak kans op een workshop natuurfotografie

Natuurfotoworkshop 2017dinsdag 21 augustus 2018

Maak kans op een van de 12 plaatsen voor een gratis workshop natuurfotografie, ter waarde van 59 euro, op woensdagmiddag 26 september in de Blauwe Kamer.

Onder begeleiding van een professionele natuurfotograaf van Pixfactory ga je met je eigen digitale fotocamera op pad.  Het accent van deze workshops is gericht op het ‘fotografisch kijken’, de mens achter de camera. Deze workshop vindt plaats op woensdagmiddag 26 september 2018 van 13.00 - 16.30 uur en start in het informatiecentrum van de Blauwe Kamer in Wageningen. Na een korte introductie ga je met de groep naar buiten om met jouw camera te leren kijken, zien en ontdekken.

Eenmaal buiten in het veld valt het niet mee om de werkelijkheid om je heen om te zetten in een plat vlak. Hoe zet je je beleving en ervaring buiten in de natuur om in een mooie foto? Hoe ‘vang’ je het magische landschap dat zich voor je uitstrekt? Dit is wat je als fotograaf niet uit de boekjes of van internet kunt leren maar in de praktijk zelf moet ontdekken, ervaren en voelen.

Wil jij kans maken op deze prachtige prijs? Meld je dan voor 21 september 2018 hier aan: www.utrechtslandschap.nl/natuurfotoworkshop

« Terug

Delen:

Share Share