Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Beschermersbijeenkomst gezellig en geslaagd

IMG_9356.JPGdinsdag 02 april 2019

Zaterdag 30 maart organiseerde Utrechts Landschap een exclusieve Beschermersbijeenkomst voor haar achterban. In Hotel Theater Figi kwamen 150 Beschermers, collega’s en vrijwilligers van Utrechts Landschap samen voor een geanimeerd programma. Alle gemeentes uit de provincie bleken vertegenwoordigd te zijn.

Directeur-bestuurder Saskia van Dockum trapte af met een inspirerend verhaal over de ambitie van de organisatie. Bovenaan blijft met stip de aankoop van natuur staan. Commissaris van de Koning, Hans Oosters, en burgemeester van Zeist, Koos Janssen, namen dankbaar het eerste exemplaar van de Utrechts Landschap Gids in ontvangst.

Boswachter Hugo Spitzen nam de zaal mee in het leven van de das waar het in de provincie gelukkig weer beter mee gaat. Na de pauze zoomde erfgoedspecialist Paul Vesters in op ons molenbeheer in het algemeen en die van de Middelste Molen in Cabauw en de Binnenmolen Rhenen in het bijzonder. Paul sloot af met een interessante lezing over onze prachtige landgoederen van de Stichtse Lustwarande. Een gevarieerd programma waarin ook de zaal niet stil bleef zitten. De bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijke high tea waarbij Beschermers en medewerkers van Utrechts Landschap nog eens goed en gezellig na konden praten. Al om al een mooie combinatie van inhoud, ontmoeten en gezellig samenzijn.  

« Terug

Delen:

Share Share