Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Trek erop uit tijdens Pinksteren

Foto fietsers .JPGdonderdag 06 juni 2019

Het lange Pinksterweekend biedt een mooie gelegenheid om er lekker op uit te gaan. In de gebieden van Utrechts Landschap is er volop de mogelijkheid om te wandelen en fietsen. Kom bijvoorbeeld op de fiets naar een van de zeven infocentra en haal als donateur je gratis Utrechts Landschap Gids op.

Voor iedereen is er een geschikte route te vinden. De routes variëren van twee tot ruim vijftig kilometer. Zo kunnen jong en oud dit weekend genieten van de natuur. Houd er wel rekening mee dat het erg druk kan zijn op de parkeerplekken. Het advies van Utrechts Landschap is daarom om op de fiets naar het startpunt van de route te komen. Op die manier kunnen zo veel mogelijk mensen gebruik maken van de route en kun je extra lang genieten van het buitenzijn. Bovendien is het ook nog eens gezond en milieuvriendelijk.

Utrechts Landschap Gids

Op verschillende routes kom je langs een van de zeven infocentra van Utrechts Landschap. Dit biedt meteen de mogelijkheid om als donateur je gratis Utrecht Landschap Gids op te halen. In het boek zijn alle natuurgebieden en erfgoedeigendommen van Utrechts Landschap beschreven en in beeld gebracht.

De gids is een cadeau aan de 27.500 betalende Beschermers (donateurs) van Utrechts Landschap, als dank voor hun steun. Ook mensen die zich aanmelden als donateur krijgen de nieuwe Landschapsgids gratis als welkomstgeschenk.

Activiteiten

Ga je liever onder leiding van een gids de natuur in? Of wil je genieten van een feestelijke dag tijdens het schapenscheerfeest of de Dag van het Kasteel? Neem dan een kijkje in het activiteitenoverzicht.

« Terug

Delen:

Share Share