Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Samenwerking met autobedrijf Van Gent

Van Gent en Saskia.jpgdonderdag 14 mei 2020

Wie een auto koopt via Van Gent steunt daarmee vanaf vandaag ook regionaal natuurbeheer en de bescherming van erfgoed. Het bedrijf doneert namelijk een bijdrage per verkochte auto aan Utrechts Landschap of Geldersch Landschap & Kasteelen. “Daarmee steunen we het beheer van de prachtige natuur in onze provincies” zegt Gilbert van Gent, “en krijgt de klant er ook nog iets moois voor terug, namelijk een kennismakingspakket of ‘proef-beschermerschap’ van een van de landschappen.

Het is geen toeval dat Van Gent met beide landschappen een samenwerking begonnen is. Met vestigingen in Ede en Veenendaal opereren zij immers op de grens van de twee provincies.

Unieke samenwerking

Saskia van Dockum  van Utrechts Landschap en Anne van den Hul van Geldersch Landschap & Kasteelen zijn erg blij met de samenwerking. “Het is niet eerder gebeurd dat we een dergelijke samenwerking zijn aangegaan” zegt Saskia, “we zijn blij met de steun en de bekendheid die dit initiatief geeft.”

Vrijblijvend

Van Gent: “De klant wordt vrijblijvend proefbeschermer, maar we hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk klanten na deze kennismaking de landschappen structureel gaan steunen met een donateurschap. Doet de klant niets? Dan eindigt het ‘proefpakket’ automatisch na een jaar.”   

--------

Foto met Saskia van Dockum en Gilbert van Gent is pre-corona genomen. 

« Terug

Delen:

Share Share