Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Help je mee? Stem op de bosboemel

Bosboemel Amerongen.JPG27 oktober 2020

Utrechts Landschap maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds om het project de Bosboemel te realiseren in Utrecht. Met het Bosboemelproject wil de vrijwilligerscommissie Amerongen ouderen, kwetsbare en gehandicapte mensen met een elektrisch busje laten genieten van een bezoek aan de natuur. Het ANWB Fonds geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.

Over de Bosboemel

Met de Bosboemel wil de vrijwilligerscommissie Amerongen een groeiende groep mensen uit hun isolement halen. Ouderen, kwetsbare en gehandicapte mensen zijn vaak slecht ter been en voor hen is bewegen niet vanzelfsprekend. Deze doelgroep willen we laten genieten van de Utrechtse bossen en natuur door hen excursies aan te bieden in een elektrisch busje.

Het afgelopen najaar heeft de vrijwilligerscommissie al proefgedraaid met kleinere, gehuurde golfkarretjes. Dit bleek een overweldigend succes. Veel blije gezichten bij passagiers die genoten van de mooie rit door de bossen die voor velen al lange tijd een gepasseerd station was.

Stemmen

Op de stemsite van ANWB kan op de Bosboemel gestemd worden. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan alle 12 de winnaars.

Help je ons mee om te winnen? Klik op deze link, zoek op Utrecht en stem op Utrechts Landschap. Bedankt!

« Terug