Contact opnemen

Ons kantoor is open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Voor noodsituaties in natuurgebieden kun je het alarmnummer 112 bellen.

Landhuis Oostbroek

Contactgegevens

Bel tijdens kantooruren 030 – 220 55 55 of mail naar info@utrechtslandschap.nl.

Bezoekadres

Landgoed Oostbroek
Bunnikseweg 39
3732 HV De Bilt

Postadres

Postbus 121
3730 AC De Bilt

KVK-nummer

41177576

paarse bloem met bij

Beschermers

Beschermersbijdrage overmaken?

Ben je Beschermer? Maak je Beschermersbijdrage over via NL27RABO0102071020 onder vermelding van je Beschermersnummer en/of  postcode en huisnummer. Vanwege de AVG-wetgeving komen er geen persoonsgegevens meer mee via de bankafschriften, daarom is een duidelijke omschrijving bijzonder belangrijk.

Bijzondere of extra gift overmaken?

Doneer via NL27RABO0102071020 ten name van Utrechts Landschap in De Bilt, onder vermelding van ‘omschrijving gift’ en je adres.

Excursie Plantage Willem III

Toestemming

Utrechts Landschap stelt haar gebieden graag open voor mensen die daar een activiteit willen organiseren. Om een goede balans te houden tussen de openstelling en beleving van de natuur en de bescherming van flora en fauna, dien je voor het organiseren van een activiteit toestemming te vragen.

Toestemming vragen

Rode klaproos

Klachten

Utrechts Landschap beheert natuur en cultureel erfgoed in de provincie. Wij proberen dit zo goed en zorgvuldig mogelijk te doen en staan daarbij open voor suggesties, opmerkingen en eventuele klachten.

Heb je een klacht?

Indien je een klacht hebt over Utrechts Landschap, kun je ons dat per mail laten weten. Je kunt deze per mail sturen naar info@utrechtslandschap.nl. Wij streven ernaar om binnen 10 werkdagen de klacht af te handelen. Mocht dit langer duren, dan brengen wij je hiervan op de hoogte.

Bloeiende margrieten

Integriteitszaken

Voor het melden (van vermoedens) van integriteitsschendingen binnen Utrechts Landschap kun je terecht bij een extern meldpunt. De melding wordt behandeld door Martine Leeuwis. Zij is bereikbaar via e-mailadres leewis@org-id.org of telefonisch via 06 2947 3641.