10 jaar Herfstmarkt Amerongen

kraam Herfstmarkt Amerongen

Hij komt er weer aan, de jaarlijkse herfstmarkt in Amerongen. En dit jaar belooft het een speciale editie te worden want het is alweer de 10e keer dat de Herfstmarkt gehouden wordt.

Hoewel 5 oktober nog ver weg lijkt, zijn de vrijwilligers van Team Amerongse Bos nu al druk bezig met de voorbereidingen. Voordat het zover is, moet er nogal wat geregeld en georganiseerd worden. Vergunningen moeten worden aangevraagd en standhouders worden benaderd om ook dit jaar weer van de partij te zijn. Nieuwe standhouders moeten worden aangetrokken. De binnen- en buitenruimte wordt op een logische manier ingedeeld zodat iedere standhouder een mooi plekje krijgt toegewezen. Vrijwilligers wordt gevraagd bij een aantal taken te assisteren, zoals het opbouwen van de kramen, het bakken van pannenkoeken, knutselen met kinderen, koffieschenken aan de kraamhouders. Gidsen worden ingezet bij de wandelingen, iemand moet de Bosboemel besturen enz. enz.

Kortgezegd moet er nog heel wat gebeuren om deze populaire markt ook dit jaar weer tot een succes te maken. En dat dat werkt blijkt, want ieder jaar kan men constateren dat het aantal bezoekers weer gegroeid is. Zet de datum dus maar vast in uw agenda, want dit wilt u ook dit jaar niet missen.

Praktische informatie

Datum

Zaterdag 5 oktober 2024

van 10.00 tot 16.00 uur

 

Locatie

In en rond het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap, Veenseweg 8, Amerongen

Eigen vervoer

Parkeren kan op het parkeerterrein bij Sportpark De Burgwal, in Amerongen. Vandaar is het 2 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum de Tabaksschuur.

Toegang

Gratis

Gezin

De herfstmarkt is voor jong en oud.

Toilet aanwezig

Honden

Honden zijn verboden.