Herfstmarkt Amerongse bos

kraam Herfstmarkt Amerongen
Copyright: Jan de Jong, Amerongen

De Herfstmarkt in Amerongen is voor iedereen altijd weer een feest. Jong en oud kunnen deelnemen aan leuke herfstworkshops. Wandelaars kunnen in de prachtige bossen van Amerongen mee met een gids voor een mooie herfstwandeling. En rij mee voor een klein rondje met de splinternieuwe Bosboemel.

Je kunt deze dag heerlijk rondsnuffelen, kijken en proeven bij ruim 25 kramen gevuld met natuurproducten als meel van de Amerongse molen de Maallust, chutney, fruit en producten van geitenmelk. Ook kramen met schapenwol, kleding, sieraden gemaakt met natuurlijke materialen, vilt- en wolbewerking zijn van de partij. Alles wat op de herfstmarkt wordt aangeboden is natuur gerelateerd.

Vers gemaakte pompoensoep en de zelfgebakken speltpannenkoeken zullen niet ontbreken! Het gebruikte speltmeel komt van de Amerongse molen de Maallust.

Kinderen kunnen broodjes bakken boven houtskool of lekker knutselen tijdens een workshop.  Er is een heuse kinderboerderij, veilig omheind door een landelijk schapenhekwerk.

Met sfeervolle live-muziek wordt het weer een gezellig geheel!

En pssst, de herfstmarkt is grotendeels overdekt!

Praktische informatie

Datum

Zaterdag 22 oktober 2022

van 10u00 tot 16u00

 

Locatie

Bezoekerscentrum de Tabaksschuur, Veenseweg 8 in Amerongen.

Eigen vervoer

Parkeren kan op het parkeerterrein bij Sportpark De Burgwal, in Amerongen. Vandaar is het 2 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum de Tabaksschuur.

Toegang

Gratis

Gezin

De herfstmarkt is voor jong en oud.

Toilet aanwezig

Honden

Honden zijn verboden.