Word Beschermer
Header afbeelding

Infocentra

Zoek op de kaart

Annulering activiteiten en infocentra gesloten

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot nader bericht te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn gesloten voor publiek. We bekijken per infocentrum wat de mogelijkheden zijn om de deuren in de zomer weer te openen en of er in onze gebieden weer publieksactiviteiten zoals excursies mogelijk zijn. De meest actuele informatie hierover vind je op deze website en via onze social media. Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht :

  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
  • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
  • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.
  • Enkele parkeerplaatsen bij natuurgebieden zijn op last van burgemeesters in verschillende gemeenten afgesloten. Bekijk de website van je gemeente voor de meest actuele informatie.

Utrechts Landschap Gids ophalen

Wist je dat je de Utrechts Landschap Gids niet alleen bij de bovenstaande infocentra, maar ook bij een aantal molens op kan halen?

Dit kan bij: